1

Welcome to ATCGbio Life Technology Inc.

Advancing Life Sciences Technology

Search results for 'address'

Items 1 to 10 of 21 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Set Ascending Direction
  1. sh-LTviral-Prkaa1(AMP-activated, alpha 1 catalytic subunit) Lentiviral Particle (SH3001-05m)

    sh-LTviral-Prkaa1(AMP-activated, alpha 1 catalytic subunit) Lentiviral Particle (SH3001-05m)

    USD$360.00

    sh-LTviral-Prkaa1 (Cat#3001-05m) is the Mus musculus function-validated shRNA-Prkaa1 (AMPKa1: AMP-activated, alpha 1 catalytic subunit) lentivirus particle.

    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes: 
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-Prkaa1 lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  2. sh-LTviral-PRKAA 2(AMP-activated, alpha 2 catalytic subunit) Lentiviral Particle (SH3001-05h2)

    sh-LTviral-PRKAA 2(AMP-activated, alpha 2 catalytic subunit) Lentiviral Particle (SH3001-05h2)

    USD$360.00

    sh-LTviral-PRKAA2 (Cat#3001-05h2) is the function-validated shRNA-PRKAA2 (AMPKa2: AMP-activated, alpha 2 catalytic subunit) lentivirus particle.
    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes: 
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-PRKAA2 lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  3. sh-LTviral-Stk11 (Serine/threonine kinase 11, Lkb1) Lentiviral Particle (SH3001-08m)

    sh-LTviral-Stk11 (Serine/threonine kinase 11, Lkb1) Lentiviral Particle (SH3001-08m)

    USD$360.00

    ATCGbio Life Technology Inc. provides the function-validated shRNA-Stk11/Lkb1 (Serine/threonine kinase 11) lentivirus particle.
       The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes: 
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). shRNA-Stk11/Lkb1 (Serine/threonine kinase 11) lentivirus particle  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c).Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  4. sh-LTviral-Mmp3 (matrix metallopeptidase 3) Lentiviral Particle (SH3001-09m)

    sh-LTviral-Mmp3 (matrix metallopeptidase 3) Lentiviral Particle (SH3001-09m)

    USD$360.00

    ATCGbio Life Technology Inc. provides the function-validated shRNA-Mmp3 (matrix metallopeptidase 3) lentivirus particle.
       The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes: 
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). shRNA-Mmp3 (matrix metallopeptidase 3) lentivirus particle  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c).Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  5. sh-LTviral-BRF1 Lentiviral Particle (SH3001-10)

    sh-LTviral-BRF1 Lentiviral Particle (SH3001-10)

    USD$360.00

    ATCGbio Life Technology Inc. provides the function-validated shRNA-BRF1 lentivirus particle.
       The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes: 
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). shRNA-BRF1 lentivirus particle  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c).Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  6. sh-LTviral-CEBPA Lentivirus Particle (CCAAT/enhancer binding protein, alpha) (SH3001-11A)

    sh-LTviral-CEBPA Lentivirus Particle (CCAAT/enhancer binding protein, alpha) (SH3001-11A)

    USD$360.00

    sh-LTviral-CEBPA (CCAAT/enhancer binding protein, alpha) (cat#SH3001-11A) is the function-validated shRNA-CEBPA (CCAAT/enhancer binding protein, alpha) lentivirus particle. 
    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes:
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-CEBPA (CCAAT/enhancer binding protein, alpha) lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  7. sh-LTviral-CEBPB Lentivirus Particle (CCAAT/enhancer binding protein, beta) (SH3001-11B)

    sh-LTviral-CEBPB Lentivirus Particle (CCAAT/enhancer binding protein, beta) (SH3001-11B)

    USD$360.00

    sh-LTviral-CEBPB (CCAAT/enhancer binding protein, beta) (cat#SH3001-11B) is the function-validated shRNA-CEBPB (CCAAT/enhancer binding protein, beta) lentivirus particle. 
    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes:
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-CEBPB (CCAAT/enhancer binding protein, beta) lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 2.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  8. sh-LTviral-CEBPD Lentivirus Particle (CCAAT/enhancer binding protein, delta) (SH3001-11D)

    sh-LTviral-CEBPD Lentivirus Particle (CCAAT/enhancer binding protein, delta) (SH3001-11D)

    USD$360.00

    sh-LTviral-CEBPD (CCAAT/enhancer binding protein,C/EBP, delta) (cat#SH3001-11D) is the function-validated shRNA-CEBPD (CCAAT/enhancer binding protein, delta) lentivirus particle. 
    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes:
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-CEBPD (CCAAT/enhancer binding protein, delta) lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  9. shRNA-LTviral-CREBBP (CREB binding protein) Lentiviral Particle (SH3001-12)

    shRNA-LTviral-CREBBP (CREB binding protein) Lentiviral Particle (SH3001-12)

    USD$360.00

    sh-LTviral-CREBBP (CREB binding protein) (cat#SH3001-12) is the function-validated shRNA-CREBBP (CREB binding protein) lentivirus particle. 
    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes:
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-CREBBP (CREB binding protein) lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More
  10. sh-LTviral-SIRT2 Lentivirus Particle (sirtuin 2) (SH3001-07h2)

    sh-LTviral-SIRT2 Lentivirus Particle (sirtuin 2) (SH3001-07h2)

    USD$360.00

    sh-LTviral-SIRT2 (cat#SH3001-07h2) is the function-validated shRNA SIRT2 (Sirtuin 2) lentivirus particle. 
    The shRNA lentivirus particle product contains 3-tubes:
    a). Negative-control shRNA lentivirus particel  9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    b). sh-LTviral-SIRT2 lentivirus particle   9.0ml, up to 0.9 x 108 TU/ml
    c). Lenti-Storage Solution(reconstitution) 1.0ml, shipped at room temperature, store at 4ºC.
    The total price for the first order is $350.00. From the second time order, the same target and control only cost $200.00.
    Please CONTACT US by fill-in your fist-time order number, date and contact information including name, email, phone and address. We will provide you a second order code.
    Learn More

Items 1 to 10 of 21 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Grid  List 

Set Ascending Direction